Vi flytter hjemmet flytter hjemmet fra lejebolig København S

Undertegnede er blevet med barn, som I måske har opdaget. Og den graviditet sætter eftertanker i gang omkring vores lejebolig Ørestad som lige straks bliver en smule bette til os. Altså den er sgu egentligt ikke så lille med imponerende 95 m2.Den nuværende lejebolig København S er blot delt op i et lille rum til en seng plus en mega vinduesstue i åben forbindelse med køkken/alrum. Med den udformning ikk’ perspektiv i at grundlægge et børneværelse i vores lejebolig Ørestad hvor vi kan lukke døren.

Finn og jeg har generelt været ret begejstrede for vores lejebolig Ørestad. Kun rummenes fordeling og måske beliggenhed for lejebolig København S forstyrrer jeg og kæresten her hvor han og jeg skal til at være mor og far. Vi foretrækker generelt at bo i lejebolig, og således er det også boliger til leje vi ser efter når vi besøger vores yndlings mægler for lejeboliger. Boliger til leje er bare så enormt nemme at gå til sammenlignet med kravene til ejerbolig. Som følge af det bli’r vores lejebolig København S skiftet til en lejebolig Nordsjælland med værelse til lillefisen.

Småkræsne mig & kæresten Hr. Thomsen søger nu efter boliger til leje. Især ser vi efter lejebolig Hillerød/lejebolig Nordsjælland. Her bor vores søde forældre. Min kæreste og jeg søger nu efter boliger til leje. Især ser vi på lejebolig Nordsjælland mere specifikt lejebolig HillerødVores mødre bor begge i det neighborhood. Det bliver vældigt formålstjenstligt, hvis min mor eller Juliane nemt kunne komme på besøg for at hjælpe med en barnevognstur med barnet. Som følge af ønsket vedrørende at flytte fra lejebolig København S og derimod rykke i bli’r de seneste aftener derfor fyldt med boliger til leje