Utallige fordele ved at etablere loftrum plus sikringsgitter

Ordet ”loftrum” er for langt de fleste synonymt med et dunkelt aflukke, hvor kryb, støv og fugt stortrives. Sålunde behøver det dog ikke at være i praksis. Investerer jeres ejendom i pulterrum med rullegitter i galvaniseret stål, får jeres andelshavere, ejere eller lejere nemlig en langsigtet såvel som stilren løsning til alle slags beboelsesejendomme. Dertil er I sikret nye opbevaringsrum med en lækker lysgennemstrømning samt en formidabel tyverisikring plus beskyttelse mod brand og problemer med fugt.

I løbet af vores firmas levetid har vi opsat unikke løsninger til loftrum til udlejningsejendomme plus private beboelsesejendomme med eksempelvis sikringsgitter & tyverisikring. Fællesnævneren for vores løsninger er, at vi altid arbejder ud fra et ønske om at sikre beboerne en pulterrumsløsning, som lever op til beboernes ønsker og behov samt de individuelle forhold på loftet eller i kælderen. Som følge deraf benytter vores dygtige medarbejdere til enhver tid den tilgængelige plads ned til den mindste kvadratcentimeter selvom arealet har vægge, som er skrå, lavt til loftet eller andre konstruktionsmæssige finurligheder.

I får et væld af privilegier ved at opsætte vores virksomheds opbevaringsrum med rullegitter i galvaniseret stål. Frem for alt er denne slags pulterrum en fleksibel og æstetisk opbevaringsløsning, hvor det er muligt at kombinere forskellige netvægge med vores stålpladesystemer for at sikre pulterrum med det udtryk, som I ønsker. Vores pulterrumsløsninger sikrer i tilgift en optimal luftgennemstrømning. Dette medvirker til at skabe et udadleligt indeklima, der beskytter de opmagasinerede ting på den bedst mulige måde. Hvis jeres ejerforening investerer i loftrum med sikringsgitter, vil I få chancen for at sikre et åbent loftsareal med masser af naturligt lys. Desuden kan ejendommens beboere uden problemer se ud over det meste af etagen takket være dit sikringsgitter. Dette bidrager med en god og tryg fornemmelse samt en bedre chance for at slukke en brand, før ildebranden for alvor forårsager skade. Som en ekstra gevinst tilbyder vores pulterrum med netvægge også optimal tyverisikring og meget mere.