Tips til at indrette dig med eur-paller, europalle, paller og pallerammer som råmaterialer

Det er en original og billig ting at danne stole, senge og borde af Eur-paller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34} {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33}. Du kan nogle gange finde brugte pallerammer og paller hos virksomheder eller måske kan du købe paller som f.eks europaller/eur-paller og pallerammer prisvenligt online. Du ska’ ikke nødvendigvis være totalt handyman, for at du let kan bygge nice og robuste stue- og havemøbler i Eur-paller, pallerammer og andre paller.

Paller såsom eur-paller/europaller og pallerammer kan f.eks gøres brug af til at anvende en seng med cirkulering nedenunder madrassen, et cool sengegærde og ben. Man kan endvidere benytte paller såsom europalle {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25} og Eur-paller til dækket på din terrasse, men pallerammer er formålstjenligt til urtebede, pallerammerne ska’ godt nok ikke være behandlet. Pallerammer er ukompliceret at bygge om til køkkenhaven. Alternativt kan du sætte pallerammer i forlængelse af hinanden og få et køkkenbed, som får noget højde. Ønsker du ikke at benytte kemisk behandlede paller, så kig efter eur-paller. De er nemlig ikke trykimprægnerede.

Pynt en europalle eller placer et par paller ved hinanden som kan sættes i dit værelse som en rustik og anderledes hylde til bøger. Eller Lav et sofabord, du hurtigt kan flytte rundt på med europalle eller eur-paller som at der har nogle hjul på.. Online er der ret meget suggestions, hvor dygtige folk fortæller, hvordan de anvender eur-paller, europalle, pallerammer og andre paller som en prisvenlig og rustik supplement til indretningen.