Når singler eller kærestepar køber dildoer i min lille biks skal det være en formidabel oplevelse…

Mit blogindlæg forklarer min store drøm! Jeg mener ik’ selv, at min anekdote handler om en svær problemstilling, men visse mennesker vil muligvis føle anderledes end mig. Landet lægger således, at jeg længe har overvejet at opstarte en forretning med legetøj til soveværelset. Min butik skal forhandle dildoer (www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html), glidecreme (www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html) samt en speciel slags penisring (www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html). Jeg har igennem en årrække klarlagt markedet, & det ligner virkelig meget, at der er et hul, som jeg kan udfylde. Der er slet ikke tvivl om, at der findes en million små og store butikker, der er forhandlere af dildoer, glidecreme og en moderne type penisring. Men kendsgerningen er, at ovenud mange af disse bikse ligger placeret i de knap så små landsbyer. Bor man ik i de større landsbyer er der derfor kun den mulighed tilbage at spendere moneter hos en af de adskillige net shops, som er forhandlere af sex-remedier som f.eks. dildoer & glidecreme. Væk fra de virkelig store landsbyer er markedet for dildoer & glidecreme af den årsag ej mættet. & det er den åbning, jeg påtænker at udnytte til min fordel. En niche, som også min partner er 100 procent sikker på findes!

Jeg er 100 procent sikker på, at fantastisk mange personer helst går i en ægte ”fysisk” shop… For der er helt sikkert nedfældet enormt meget om, at internet handel blomstrer lige nu, & at kurven alene er opadstigende. Men jeg er sikker på, at hvis jeg er i stand til at skabe nogle herlige bikse, hvor der er rart at være, kan jeg tillokke & bibeholde kunder. Jeg forestiller mig, at for eksempel par kommer på visit i min lille gesjæft, hvor de sammen shopper dildoer & glidecreme. Besøget skal således være en oplevelsesudflugt. En fantastisk oplevelse man får i fællesskab som kæreste par. Besøget skal således være med til at spice tilværelsen op… Hvilket en netbutik never ever ville kunne leve op til.