Læs vedrørende mor hers upcoming havehegn: en kombi af lydhegn og raftehegn

Et manglende lydhegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn] har egentligt irriteret. For jeg lever sammen med mine døtre ud til en temmelig buldrene boulevard og jeg er super forstyrret over om morgenen af støjen fra lastbiler og busser. Så idag er det tid til et lydhegn. Jeg har ikk tidligere haft viden om lydhegn – andet end sådanne nogle støjværn som er langs med motorveje. Men som haveejer kan man så sagtens anskaffe sig sådan et havehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn] kombineret med lydhegn. Årets nyhed.

En masse stedsegrønne planter kommer til at blive plantet tæt på vores dugfriske havehegn. Matriklens æbletræer kan desuden skygge lidt for det nye raftehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn]. Moi glæder mig til dét lydhegn og dermed at kunne have weekendmorgener uden larm fra trafikken. Lydhegn mindre støj bli’r fedt. Projektet havehegn udspringer med internetsøgning efter sammenkoblingen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Vi har faktisk øje på noget, så jeg har mulighed for at starte fra i weekenden.

Jeg går efter et lydhegn udformet ligesom et raftehegn. Jeg mener at det udseende ligner et naturligt og rustikt havehegn, der matcher perfekt til vores stil med en lidt tilgroet have. Et lydhegn har en sådan størrelse således at vi omgår udsigten til bilerne. Og raftehegnet ser godt ud med sit trælook. Vi bliver betagede over vores nye havehegn, tøserne og jeg. Heldigvis, at jeg fik fortalt om sådan et havehegn med lydhegn.