Jeg & min mand vil dække for kig ind i haven ved brug af komposit hegn eller lignende vedligeholdelsesfri hegn

Nu hvor min kæreste og jeg er blevet uprøvede herrer i eget hus skal vi se at beslutte os for ting som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfri hegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn}. Baghaven ligger ud til et offentligt område og indkigget er begrænset skærmet af med nogle bambus. Panoramaudsigten er lækker, men uden et vedligeholdelsesfri hegn kan alle glane ugeneret i haven. Og manden og mig have steder i vores have, hvor jeg og ham ikk risikerer at blive set på.

Moi er startet på at søge efter vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn efter at kæresten og jeg er rykket til Viborg. Jacob og jeg har ik’ besluttet, hvorvidt vi vil vælge et komposit hegn, men det skal sgu være et vedligeholdelsesfri hegn, som vi vil sætte op. Det faktum er min kæreste og jeg enige om.

Min bror monterede komposit hegn i hans forhave, og han er ganske fornøjet over det hegn. Sådan som jeg har forstået det kan det fås i forskellige mål og kulører. Hans vedligeholdelsesfri hegn er sort, men jeg og min kæreste vil beslutte os for et lyst eller hvidt komposit hegn. Jeg & ham foretrækker hvidt og slidt.