Hurtigt igennem studietiden, såfremt du starter på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus

Er Hf Odense, Hf fyn (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus) eller Fyns hf-kursus noget for nogle af jer

Uanset hvaffor studiedrømme, man tumler med, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de sørme for mig, og nu vil jeg studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg kommer ind.

Ved du allerede, hvad du drømmer om at blive. Det kan tænkes, at du ønsker at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller måske går du fokus efter et samfundsvidenskabeligt studie på AAU eller KU.

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, dengang jeg blev færdig med folkeskolen. Ved du det heller ikk?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver mulighed for mere tid til at vælge. Den er bred og anvendelig.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Opfyld drømmen

Afslutter du folkeren til foråret, og kunne du tænke dig at have en ungdomsuddannelse med tonsvis af muligheder til rådighed? Læser du din HF midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, kan du styre hf-en til lige akurat den studieretning, som du vil hen på! En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra, udover den almindelige hf med valgfag på niveau A-C, tilbyder Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig hf, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De er specielt skræddersyede så du bedst kan klæde dig på til drømmestudiet.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense adgangskrav

Har du lyst til at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en række adgangskrav. Går du ud af 9. klasse til maj, skal dine lærere overveje, om du er klar til at starte på en hf eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på HF-en hos Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn. Det var ikke så slemt, som det lyder.

Er du gået ud af 10. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så måler dine faglige og personlige kvalifikationer.

Livet på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus er prøverne værd