Hurtigt frem til drømmeuddannelsen, med start på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense

Har du overvejet begynde på en Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus [http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus]?

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, man tænker over, er jeg sikker på, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense giver dig det fedeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde mine drømme sgu for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at blive optaget.

Måske ved du allerede, hvad du ønsker at være. Det kan være, at du håber på at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du målrettet efter en sprogvidenskabelig uddannelse på AAU eller KU.

Jeg anede ikke hvad jeg ville, da jeg startede. Ved du det heller ik?. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver adgang til et par år til at finde din vej. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter dine drømme

Bliver du færdig med 9. klasse til juni, og vil du fortsætte videre på en ungdomsuddannelse med utallige fag at vælge mellem? Læser du din HF på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så har du mulighed for at designe hf-en til akurat den studieretning, som du drømme om optagelse på! Jeg er glad for den beslutning.

Som supplement til den klassiske hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau A-C, tilbyder de på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense samtidig målrettede linjer: Sproglig hf, Politilinjen, pædagoglinjen & naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyede så du kan gøre dig klar til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Vil du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først leve op til en række adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til forår, skal lærerne finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan læse en HF-eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan tage din HF hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det var jeg nødt til slet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 10. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så vurderer dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det skal du læsere helt fint slippe fint igennem, så du/I starter på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus