En smule ideer om svampegummi, gummistropper, gummimåtte, gummiplader, kantlister og gasfjeder

Hvem sku’ have troet, at undertegnede i dag ville skrive omkring kantlister, gummiplader, svampegummi - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter/ – , gasfjedergummimåtter og gummistropper - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/gummistropper-til-presenninger-og-gummisnor-til-bla-forsegling/ – . Sådan kan det gå.

Gummien er et rigtig brugbart & ganske enkelt uundværligt råmateriale. Hvilket råmateriale kunne vi alternativt lave svampegummi af? & hvorledes skulle industrien være i stand til at manifakturere gummiplader, gummistropper for ikke at tale om gummimåtter, hvis ik gummien var en mulighed for os?

De fleste mennesker er ikke klar over, alt det i vores dagligdag som er produceret af gummi. Blandt gummis største plusser er da også dens store brugbarhed. Gummi kan jo både laves bøjeligt og hårdt & kan derfor benyttes til op til flere forskellige ting. Ting bestående af svampegummi er f.eks. fleksible, og således skal de produceres af gummi, som er fleksibelt. Kantlister + gummiplader er til gengæld lavet af hårdere gummi, der ej på samme vis kan holde til at blive bøjet og strækket. Gummi er når man tænker over det ganske irriterende at være foruden.

1 af gummis primære +’er er ligeledes dens åbenlyse funktionalitet. Gummi kan nemlig være både blødt + hårdt & kan af den årsag benyttes til flere forskellige genstande. Gummistropper er eksempelvis bøjelige, hvorfor de bør produceres af gummi, der er blødt. Kantlister og gummiplader er til gengæld produceret af ufleksibelt gummi, der ej i lige så høj grad er bøjeligt og føjeligt. Det har undertegnede først fået viden om for nyligt.

Hvis du i fremtiden bruger hvad enten gummistropper eller kantlister, kunne du således skænke det en tanke, at et pænt stort uddrag af de genstande, som mange af os benytter hver dag, ganske simpelt er lavet af en hård eller blød tyoe af gummi, skønt det faktisk ikke er mange, som bemærker at det er sådan. Men det faktum ved du nu. Vi benytter sådan noget som svampegummi, gasfjeder - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-en-gasfjeder-til-netop-dit-behov/ – , gummiplader, gummistropper, gummimåtte og kantlister til mange ting.